31 Ocak 2011 Pazartesi

Weekend Activity- Koc Museum

Merhabalar, Pazar günü annem ile birlikte Koc Müzesine gittim. Sergilenen müthiş arabalar karşısında hiç oradan çıkasım gelmedi. Sadece arabalar mı var, tabii ki hayır, neler var neler. Sizler için bir sürü fotoğraf çektim. Henüz gidememiş olanlar için bu bir ön hazırlık olsun.

I visited Koc Museum with my mother on Sunday. Displayed cars are so adorable that I didn't want to go outside. There are not only cars on display... I took lots of fotos for you. Quick view for the ones, who have not visited the museum.










Bentley, Rolls Royce, Cadillac, Anadol, Buick, Morris, Citroen, more and more...

Phaetons
buggies
bicycles

cars for children

motorcycles
bride and bridegroom




ve kapanış makaronla yapılır

28 Ocak 2011 Cuma

Welcome Babies


Dün, şeker mi şeker iki bebek dünyaya geldi. Biri iş arkadaşımın bebeği digeri ise eşimin kuzeninin bebeği. Ikisi de çok şekerler, maşallah. Dünyaya hoşgeldiniz minikler.

Yesterday, two babies were born. One of them my colleague's baby and the other one is my husband's cousin's baby. Both of them are very cute. Welcome to world, babies.

23 Ocak 2011 Pazar

Soup and Pizza Time at Dinette

 

Dinette Bağdat caddesinde alışveriş yaparken mola verebileceğiniz güzel bir duraklama seçeneği. Benim çok sevdiğim mekanlardan biri, dün neler yemişim bakalım.

Dinette is a good choise to have a break during shopping at Bağdat Street. It is one of my favourite place to eat something and drink coffee. Let'see what I ate yesterday.




Bağdat Caddesi No:418 1-A Suadiye/İstanbul
0216 372 59 49

Carmina Burana

Çarşamba günü Carmina Burana'ya gittim. O kadar etkileyici ki kesinlikle gidip bu müzik ziyafetini tatmalısınız. Ne kadar etkileyici olduğunun kanıtı videoda.

On Wednesday, I went to Carmina Burana. It's so impressive, you should go and  taste the music feast. Please listen to this video.



21 Ocak 2011 Cuma

Disappointment wrt My Order From Asos

Hatırlayacağınız gibi 4 Ocak 2011 tarihinde 2 clutch ve bir elbise sipariş etmiştim http://www.asos.com/ adresinden. Neler sipariş ettiğimi görmek için tık tık. Malesef hala elime ulaşmadılar. Ben de müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim ve öğrendim ki paketim kuryede kaybolmuş. Acayip hayal kırıklığına uğradım. Dahası, elbisemin ve 1 clutch in stoklarda olmaması sebebiyle sadece bir clutch in elime ulaşacağını öğrendim. Diğerlerinin tutarı 10 iş günü içinde hesabıma geri gönderilecekmiş. Bu üzücü deneyimimi sizlerle paylaşmak istedi.

As you may remember I ordered 2 clutches and a dress via http://www.asos.com/ on Jan 4th, 2011. Please click to see what I ordered click click. I have not recieved my products yet and contacted customer service and learnt that my parcel was lost in courier. I got very disappointed. Moreover, I only will receive one clutch, as the others are out of stock :(( The other's amount will be refunded to my account within 10 working days. I wanted to share my experience with Asos.

18 Ocak 2011 Salı

Istanbul Mobilya Fuarı / Istanbul Furniture Fair

7. Istanbul Mobilya Fuarı 01-05 Şubat 2011 tarihlerinde Istanbul Fuar Merkezi/CNR Expo'da gerçekleşecek. Mobilyalarını yenilemek isteyenler ve yeni evleneceklere duyurulur.

7th Istanbul Furniture Fair will be held between 01 – 05 February 2011 at Istanbul Fair Center/ Cnr Expo. This is a good news for who will renew their furnitures and will be married.

ASOS Free Delivery Worldwide

17 Ocak 2011 Pazartesi

IMA Kursları Hakkında

IMA kursları hakkında bilgisi olanlar var mı? Ben Styling programı ile ilgileniyorum. Bu kursa katılmış olanlar var ise yorumlarınıza ihtiyacım var.

Ladurée in Istanbul

Ladurée artık Istanbul'da. Gidin ve super lezzetli macaronların tadına bakın.

Ladurée in Istanbul now. Go and taste the delicious macarons.




Cevdet Pasa caddesi 63/A
Bebek
34342 Istanbul
TURKEY
0212 263 57 42

16 Ocak 2011 Pazar

Today's Favourite Outfit

Bugün için seçtiğim kobin Copenhagen Street Style dan.

My favourite outfit for today is from Copenhagen Street Style.

12 Ocak 2011 Çarşamba

Istanbul Fashion Week 2011 Program


İstanbul Fashion Week 2011, 3-6 Şubat'ta Santralİstanbul'da gerçekleşecek.

Istanbul Fashion Week 2011 will be held on 3-6 February at Santralİstanbul.

10 Ocak 2011 Pazartesi

Body Worlds

Dün nihayet Body Worlds'e gittim. Buradan duyurulur gitmeyenler üzülmesin 21 Mart 2011 tarihine kadar gidebilirsiniz. Gerçekten inanılmaz etkileyiciydi, kesinlikle herkes gitmeli ve insan bedeninin iç işleyişi hakkında bilgi edinmeli, hastalıklı ve sağlıklı vücutlarla, kaliteli yaşam tarzı seçimlerinin etkilerini görmeli.

Yesterday, I finally went to Body Worlds. Kindly note that you can visit Body Worlds until 21 March 2011. I was very impressed, everyone should go and learn about the internal functioning of human body, the importance of quality life style with body in diseased and healthy.

Buradan bir mesaj vermeden edemeyecegim. Lütfen sigarayı hayatınızdan çıkarın. Aşağıdaki sigara içen ve içmeyen akciğerlerin farkını gördüğünüzde umarım biraz da olsa etkilenirsiniz.

I cannot finalize my post without giving a message. Please give up smoking. I hope, you will be impressed by the below foto which shows smoker's lungs and non-smoker's lungs.