29 Haziran 2011 Çarşamba

ZARA 1 Temmuz'da İndirime Giriyor

Evet baylar, bayanlar yarın son gününüz indirim öncesi, yarın beğendiğiniz ürünleri deneyin ki Cuma günü indirimden rahatça alışveriş yapabilin ve deneme kabinlerinde boşuna vakit geçirmeyin.

Ladies and gentlemen, it is last minute before the sale, you should go and try something you would like to buy on sale and do not waste time trying smt on Friday.


28 Haziran 2011 Salı

Nikah Kombinim

Pazar günü bir arkadaşımın nikahına gittim, buradan onlara hayat boyu mutluluklar diliyorum. Bakalım ne giymişim.

On Sunday, I went to my friend's wedding. I wish them life time of happiness. Let's see what I wore.




H&M dress, clutch, Nine west shoes

27 Haziran 2011 Pazartesi

En Son Ne Aldım?



Bildiğiniz gibi çoğu mağaza indirimde, dün Vero Moda'ya bir uğradım ve %50 indirime giren bir clutch ve de bileklik aldım.

As you know, many stores are on sale, I bought this cluch and wristband from Vero Moda yesterday.

21 Haziran 2011 Salı

Versace for H&M

Daha önce Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Jimmy Choo, Lanvin gibi tasarımcılarla birlikte çalışan H&M, bu yıl da VERSACE ile işbirliği yapacak. Donatella Versace tarafından tasarlanacak ürünler online olarak 17 Kasım'da satışa sunulacak. İlkbahar kolesksiyonu ise 19 Ocak'ta satışa sunulacak.

VERSACE will design for H&M this year. Donatella Versace will launch H&M menswear, womenswear and homeware which will go on sale on November 17 - shortly followed by a pre-spring collection that will be available online from January 19, 2012.




20 Haziran 2011 Pazartesi

Mango Online Shopping

Mango'nun online satış sitesini ilk kez denedim ve çok başarılı buldum. Perşembe gecesi aşağıdaki ürünleri sipariş ettim ve bugün öğleden sonra adresime teslim edildi. Ürünler gayet düzgün bir şekilde geldi, kesinlikle tavsiye ediyorum. İndirim zamanı Mango'yu bilirsiniz, hem çok kalabalık oluyor hem de ürünler çok yıpranmış oluyor, beden kalmıyor, vb. Size tavsiyem indirim öncesi gözünüze kestirdiğiniz ürünleri internetten sipariş edin, ben çok memnun kaldım.

It is the first time I have ordered the below jacket and the skirt via Mango online shopping site. I ordered the products on Thursday night and delivered them today afternoon. As you know, you cannot find your size at sale time, online shopping is very good solution at that time, I am happy about my shopping and recommend you.


19 Haziran 2011 Pazar

Breakfast at Saloon in Suadiye

Şuan sizlere Akaretlerdeki Cafe Nero'dan sesleniyorum. Bugüne Saloon'daki kahvaltı ile harika bir şekilde başladım. Ardından Bağdat caddesinde biraz alışveriş ve ardından Nişantaşı. Tabii Nişantaşı'nda alışveriş yapmadan mağaza gezmeden olmazdı. Önümüzdeki günlerde aldığım kıyafetleri sizlerle paylaşırım. Akaretlerde Pro nailde manikür-pedikür randevum vardı, o işleri de hallettikten sonra şimdi Cafe Nero'da kahve zamanı. Eşim şuanda Sonisphere'de, "Fear of the dark" şarkısında beni aramasını ve dinletmesini bekliyorum :))

I am writing this post at Cafe Nero in Akaretler. Today, I started with a great breakfast at Saloon in Suadiye and then some shoppings in Bağdat Street, then Nişantaşı. After manicure and pedicure at ProNail in Akaretler, I am at Cafe Nero for a coffee break. My husband is at Sonisphere and I am waiting for him to call me and have me listen to the song, "Fear of the dark" :))



16 Haziran 2011 Perşembe

Romantik Kombin

Bugün romantik bluzumle romantik bir kombin yapmak istedim.

Today, I would like to make a romantic combination with my romantic top.


Top: Mango
Skirt: Mango

Bathroom Inspiration

Benim bayıldığım banyo dekorasyonları, siz nasıl buldunuz?

I like these bathrooms, what do you think?

 







15 Haziran 2011 Çarşamba

Ofis Şıklığı



Skirt: Forever New
Shirt: Mango

Fotoğrafların kalitesi konusunda kusura bakmayın lütfen, acele ve telefon ile çekildi.

Unfortunatelly, the quality of these photos is not good, since they have been taken with cell phone.

14 Haziran 2011 Salı

Kavitasyon Tecrubem / My Cavitation Experience


Yaz ayları malum incelleme isteği ile yanıp tutuştuğumuz dönem. Ben de geçen sene bölgesel incelme uğruna kavitasyonu denemiş biri olarak deneyimlerimden bahsetmek istedm. Geçen sene Suadiye Bellatrix'te 5 seans için 600 TL ödeyip bir cm bile incelememiş bir kişiyim. Dediklerine harfiyle uyarak, gunde en az 3 lt su içtim ve yediklerime dikkat ettim, ancak sonuç hiç başarılı olmadı. Bellatrix'teki yetkililer de sonucun başarısız olduğunu kabul ederek bana karboksi terapiyi önerdiler. Karboksi terapi ile ilgili deneyimlerimi ayrıca sizlerle paylaşacağım. Uzun lafın kısası kavitasyon hiçbir işe yaramıyor, paranıza ve zamanınıza yazık olmasın.

In summer, we get concetrated on losing weight and being fit. I tried cavitation solution for this purpose and paid 600 TL for 5 sessions at Bellatrix in Suadiye last year. I drank 3lt water everyday and applied all what I am told. Unfortunatelly, the result was unsuccesful and Bellatrix accepted that the result was not successful and suggested me carboxi theraphy, about which I will share my experience soon. In summary, do not waste time and money for cavitation.