26 Ocak 2013 Cumartesi

İsim Şehir Hayvan


Yılmaz Özdil'in günlük köşe yazılarından derlenerek hazırlanan Metin Serezli tarafından yönetilen bu muhteşem kabereyi dün akşam Profilo Kültür Merkezi'nde izledim. Tek kelime ile superdi, kesinlikle tavsiye ediyorum. Şubat sonuna kadar Profilo Kültür Merkezi ve Caddebostan Kültür Merkezi'nde izleyebilirsiniz.

www.biletix.com/etkinlik-grup/33187141/TURKIYE/tr



Yesterday, I went to the cabaret called İsim, Şehir, Hayvan (Name, City, Animal), which is compiled with the columns of Yılmaz Özdil and directed by Metin Serezli. It was perfect and I strongly recommend you. You can watch this cabaret at Profilo Culture Center or Caddebostan Cultute Center until the begining of the March in İstanbul.


24 Ocak 2013 Perşembe

Decoration Ideas: Fireplace

Bu kış gününde içimizi ısıtacak bir yazı hazırlamak istedim. Şömine her zaman bana romantizmi çağrıştırır, ya size? Bu şömine önerileri evine şömine yaptırmayı düşünenler ve benim gibi şöminleri romantik bulanlar için gelsin.

I would like to prepare a post warming us in a winter day. Fireplaces always reminds me romantism, what about you? These warming fireplaces are for the ones who are about to buy a fireplace for their houses and the ones who likes fireplaces like me.





















22 Ocak 2013 Salı

İstanbul Akvaryum Gezisi

Haftasonu Florya'daki İstanbul Akvaryum'a gittim, birçok çeşit balık gördüm. Her akvaryum gezisi ardından dalmaya bir meraklanıyorum, kesinlikle Kızıl Deniz'deki balıkları yakınen görmem gerektiğine karar verdim. Dalanlardan yorumları bekliyorum, ben ise şimdilik sizleri bu harika balıklarla başbaşa bırakıyorum.

 I went to Istanbul Aquarium at weekend and saw lots of types of fishes. After the aquarium trips, I decided to dive at Red Sea to see the cute and colorful fishes. I am waiting for the comments of the divers. Here are the photos of the some of the fishes I saw at Istanbul Aquarium. 






































20 Ocak 2013 Pazar

Rivièra Maison Indirimini Kaçırmayın

Dekorasyon dergilerindeki en sevdiğim parçaların markası Rivièra Maison'nun artık Istanbul'da 2, Bodrum'da 1 mağazası var. Akaretler'deki mağazasından sonra Florya'daki Aqua İstanbul Alışveriş Merkezindeki mağazasını bugün ziyaret ettim. Bazı ürünlerde %50 indirim var, kaçırmayın derim.

Rivièra Maison is the brand of the cute decorative things in the decoration magazines. There are two stores in Istanbul and one in Bodrum. Today, I visited the store in Aqua Istanbul Shopping Mall in Florya. There is sale in some of the products.