29 Aralık 2011 Perşembe

Kapadokya'da Ne Giydim?

Nedense bu mevsimlerde bir seyahate çıktığımda hep tayt ve çizme ile idare ediyorum.

I usually wear tights and boots at holidays in these months.








Tights: Stradivarius
Boots: Inci
Top: Mango
Coat: Michael Kors
Hat: Le Chateau

28 Aralık 2011 Çarşamba

Peri Bacaları Karlar Altında

Pazar sabahı karlı bir güne uyandım Kapadokya'da. Otel odamdaki pencereden gördüğüm manzara bu şekildeydi;

I woke up on Sunday with snowy view in Cappodocia, here is the view from the window in my room;


Hemen uyanır uyanmaz kendimizi dışarı attık ve karlar altında Göreme'de bir yürüyüşe çıktık.

Before the breakfast, we went out to walk around Göreme.


Manzara o kadar güzeldi ki size fotoğraflarla yansıtmaya çalışacağım. Kapadokya'ya ilk gidişim sonbahara denk gelmişti, simdi karlar altında görmek bir başka güzel oldu. Kahvaltı sonrası soluğu Göreme Açık Hava Müzesinde aldık. Ardından Paşabağ ve Zelve Açık Hava Müzesi. Bu arada müze kart ile açık hava müzelerine giriş yapabiliyorsunuz, aklınızda bulunsun.

The view was perfect, I will make you feel the ambiance with the photos. My first trip to Cappadocia was in Autumn, so fairy chimneys under the snow made me very happy. After the breakfast, we went to Goreme Open Air Museum. Then, Paşabağ and Zelve Open Air Museum.

 
 





27 Aralık 2011 Salı

The Last Trip in 2011 to Cappadocia

Aslına bakarsanız Erciyes'e kayağa gitmeyi planlıyorduk, çok önceden Kayseri'ye uçak biletimizi almıştık. Ancak çok fazla kar olmaması sebebiyle bu planı iptal ederek rotamızı Kapadokya'ya çevirdik. Bu Kapadokya'ya ilk gidişim değildi, 2003 yılında turla gitmiştim. O günden bugüne çok fazla değişmiş ve gelişmiş Ürgüp ve Göreme civarı. Bu kez tamamen keyif amaçlı koşturmadan gezmek istedim. Otelimizi Göreme yöresinden seçtik, mağara tipinde avlulu çok cici bir otelde kaldık. Gezimizin ayrıntılarını gelecek postlarda paylaşacağım. Bu post bir girizgah olsun. Ürgüp ile başlayalım, Ürgüp pek çoğunuz bildiği gibi Asmalı Konak dizisi ile ünlenen bir yöre. Şimdi gelsin fotoğraflar;

Actually, I would go to Erciyes for skiing with my husband, but I changed my decision due to the snow deficiency. Our route was directed to Cappadocia, to which I firstly went in 2003 with a tour agency. This would be the second time and I stayed at a cute cave hotel in Göreme. This post will be the beginning of my trip and you will find the details in the next posts. Here are the photos of Ürgüp from the first day; 











Tights: A local shop from Brugge
Coat: Michael Kors
Scarf: H&M
Boots: İnci

24 Aralık 2011 Cumartesi

Yılın Son Seyahati

Karlı bir Kapadokya'ya uyandım bugun. Burası sanki bir başka gezegen gibi. Ayrıntılar çok yakında burada olacak. Twitterdan beni takip edebilirsiniz, ayrıntılara çok daha çabuk ulaşmak için.

18 Aralık 2011 Pazar

Yesterday's Outfit

Dünkü kombinim;
Here is the yesterday's outfit





Dress: H&M
Leather jacket: Bernardo
Bag: Furla
Silk Scarf: Local shop in Antakya
Shoes: ShoeTek

16 Aralık 2011 Cuma

5 Days 5 Jackets / 5 Gün 5 Ceket - 5

5 Gün 5 Ceket post serimin sonuncu gününde, malesef fotograf çekemediğim için askıdan bir görüntü ile sizleri başbaşa bırakıyorum ama bu kombini üzerimde en kısa sürede sizlerle paylaşacağım.
Herkese iyi haftasonları

Today is the last day my 5 Days 5 Jacket post series and unfortunatelly, I cannot take a photo of my outfit. Here is the 5. jacket on the clothe hanger. Have a nice weekend.