12 Mart 2012 Pazartesi

Borusan Contemporary Ardından Kuruçeşme Aşşk Kahve

Bilenler vardır, bilmeyenler için çok güzel ve değişik bir sergi önermek istiyorum sizlere. Borusan Holding'in Perili Köşk binasındaki Tarih Nehri isimli sergi. Ben sadece sergi odaklı gitmiştim ama gittiğimde çok daha şaşırdığım detay Borusan Holding'in tüm çalışanlarının ve üst düzey yöneticilerinin haftaiçi çalıştığı ofislerine şahitlik etmek. Bu super bir deneyim oldu, burada çalışanlar çok şanslı kişiler, onları kıskanmamak elde değil. O kadar güzel bir manzarada çalışıyorlar ki gece yarısına kadar bile çalışabilir insan.

I have a perfect exhibition suggestion for you. The name of the exhitibition is Tarih nehri, which is seen at Borusan Holding's building, Perili Köşk. It is amazing that you are able to visit the senior managers' offices of Borusan Holding. It is very interesting that they work there on Monday to Friday and you can enjoy the view of the building at weekends. The employees of Borusan Holding are very lucky that they are working with a such beautiful Bosphorus view.    






Sergide o kadar enteresan görülmeye değer sanat eserleri var ki, bazıları insanı şaşkınlığa uğratıyor. Daniel Conagar'in eline ve fikrine sağlık. Gidin, siz de benimle aynı kanıya sahip olacaksınız. Bu arada ücretsiz rehberlik hizmeti sunuluyor, kesinlikle bu turlara katılın. Kişibaşı 10 TL karşılığında bu güzel sergiyi ziyaret edebilirsiniz. 15 Nisan'a kadar bu sergiyi gezebilirsiniz. Bahsettiğim şahaserlerden bazıları;

There are amazing masterpieces in the exhibition. Thanks to Daniel Conagar's hands and mind. You can enjoy the free guidance tours. The entrance fee is only 10 TL. You can visit until 15 April 2012. Here are some examples of the masterpieces;






Serginin ardından kendimizi Kuruçeşme Aşşk Kahve'ye attık ve romantik bir yemek yedik. Keşke yaz gelse de bahçesinin keyfine varsak. Neyse çıkışta manzaranın tadını çıkardık biz de.

After the exhibition, we went to Kuruçeşme Aşşk Kahve to have a romantic dinner. 






1 yorum:

  1. Ne güzel ne dolu bir gün olmuş. Ben de gidilecekler listeme alayım bari Borusanı :)

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil