13 Eylül 2011 Salı

Fashion's Night Out'a Katılan Bağdat Caddesi Markaları ve Etkinlikleri

Vogue tarafindan duyurulan Fashion's Night Out'a katılan Bağdat Caddesi markaları ve etkinlikleri su sekilde;



ACCESSORIZE
Erenköy’deki çılgın aksesuar dünyasında ikramlar eşliğinde bir alışverişe ne dersiniz? Ayrıca saat 20.00-22.00 arasında FNO’ya özel yüzde 20 indirim yapılacak. Accesorize Suadiye mağazasında ise eğlenceli sürprizlere hazırlıklı olun.
  
ALDO
Vogue editörü Didem Dayıcıoğlu’nun koleksiyondan sizin için yaptığı seçimleri görmelisiniz. Ayrıca tüm sezon ürünlerinde o geceye özel yüzde 20 indirim fırsatı. Aldo’nun özel fotoğrafçısına poz vermeyi de ihmal etmeyin.
O gece top modellerle de aynı sahneyi paylaşabilirsiniz.  Aldo Suadiye mağazasında top model Tülin Şahin'in defilesini kaçırmayın. Özel indirim, ikram vs aktivitelere ek olarak mağaza önünde podyum kuruluyor. Mağaza kapısından direk olarak çıkılan podyumdaki catwalk açılışını spotlar, dumanlar ve müzik eşliğinde Tülin Şahin yapıyor.

ATALAR İkramlar eşliğinde yüzde 30 indirimli alışveriş keyfini kaçırmayın.

ATASAY    
Alışveriş yapan herkese bu geceyi unutulmaz kılacak özel “Gümüş Şans Kolyesi”  hediye ediyor. İkramlar ve hediyeler eşliğinde Vogue editörü Didem Dayıcıoğlu’nun seçtiklerine göz atın.
   
AVON (Stand)  
Avon, Ekim 2011'de Türkiye’de ilk defa satışa sunacağı  SuperShock Max Maskara’yı da FNO ziyaretçileri ile buluşturuyor. Ünlü makyaj sanatçısı Ali Rıza Özdemir, 2011-2012 Sonbahar-Kış Sezonu makyaj trendlerini yansıtan makyaj uygulamaları gerçekleştirecek.
Bağdat Caddesi’nde düzenlenecek etkinliklere, 2011 yılında AVON’un güzellik kategorilerinin yüzü olan AZRA AKIN da katılarak sevenleri ile buluşuyor olacak. 

AYDIN SAAT Aydın Saat’in hem Bağdat Caddesi hem de Nişantaşı mağazasında bir saat alana bir Hip Hop saat hediye. 
   
BENETTON    
FNO gecesi Benetton Suadiye’nin kapısında moda severleri Grup Tria karşılayacak. Canlı müzik eşliğinde alışverişin keyfini çıkarın.
  
BEYMEN    
Erenköy Beymen canlı müziğin ritmini katacak Cadde’ye. Elinizde şampanyanız, Luis Ernesto Gomez’i dinlerken bir yandan da yeni sezonu süzebilirsiniz.

BGN   
FNO gecesi BGN Bağdat Caddesi mağazası eğlenceli bir alışveriş vaat ediyor. Sürprizlere de hazır olun.

BILSTORE    
Bilstore bu yıl FNO’yu özel bir gömlekle kutluyor. Tasarımcı Gül Ağış imzasını taşıyan beyaz gömlek ilk kez o gece gün yüzüne çıkacak ve sezon boyunca mağazalarda satışa sunulacak. Yine belirli ürün grubu ve markalarda FNO gecesine özel indirimler yapılacak.
   
BODY SHOP FNO gecesi Body Shop mağazasını ziyaret edenler markanın lansmanı önümüzdeki günlerde yapılacak yeni ürününü, sadece bu geceye özel olarak keşfetme şansı bulacaklar.

BOYNER Boyner’in FNO etkinlikleri tıpkı ürünleri gibi çok çeşitli. Ünlülerle yapılacak makyaj uygulaması gecenin özel anlarından olacak. İkramlar ve sürprizlerle birlikte her markada farklı teklifler karşınıza çıkacak. Bu arada Vogue kapak kızı olmak için Boyner mağazalarında kendi kapak fotoğrafınızı çektirmeyi sakın unutmayın.    
   
BURBERRY Alışverişinizi çikolatalı fasalis ve şampanya servisi eşliğinde yapmaya ne dersiniz?

BÜLENT GEZER MÜCEVHERAT
FNO gecesine özel ikramlar ve şampanya eşliğinde keyifli bir mücevher alışverişi yapabilirsiniz. Üstelik sadece bu gece için yüzde 20 indirim fırsatı da var.
                                                           
CALZEDONIA
Yüzde 20 indirim fırsatını kaçırmayın!

CAMPER    
Rahat adımların mucidi Camper FNO’culara özel yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor. Özel ikramlar ise geceye lezzet katacak.

CASSETTTE    
Şahane ayakkabı ve çantaların adresinden FNO’culara özel yüzde 30 indirim fırsatı!
   
CHAKRA
FNO gecesi Chakra’nın FNO’culara çok özel hediyeleri olacak.

DAMAT  TWEEN
Özel ikramlar ve müzik eşilğinde bir alışverişe ne dersiniz? Damat Tween’de FNO gecesine özel yüzde 25 indirim fırsatı ile alışveriş etmek mümkün olacak.   

DERİMOD
Derimod, yeni koleksiyonunu FNO’cuların beğenisine sunuyor. Hem de FNO gecesine özel fırsatlarla… Koleksiyonun FNO’ya özel yüzde 20 indirimin yanında ikinci ürüne yüzde 50 indirim var! Sürpriz ikramlar ise iştahınızı kabartacak.    

DESA    
Desa FNO coşkusuna belirli ürünlerde yapacağı yüzde 20 indirimle ortak oluyor. Ayrıca geceye özel sürprizler de sizi bekliyor olacak.

DIAMOND BY NACİ ŞENOCAKLI    
Naci Şenocaklı’nın özel tasarladığı mücevherlerle FNO gecesine ihtişam katmaya ne dersiniz? FNO gecesi Diamond mağazasında yüzde 30 indirim uygulanacak. En beğendiğiniz mücevheri seçerken, şarabınızı istemeyi de unutmayın.
 
DKNY    
FNO gecesi DKNY ikramlarla karşılayacak müşterilerini. Bir parti havasında geçecek FNO gecesinde hediyeli çekilişler de düzenlenecek. Uğramadan geçmeyin.

ESSIE Yeni sezonun tırnak renklerini öğrenmek için Essie Kozmetik’in yeni koleksiyon lansmanını kaçırmayın. Bağdat Caddesi Bilstore mağazasında yapılacak lansmanda FNO’cuları ücretsiz manikür fırsatı ve sürpriz hediyeler bekliyor.

ESCADA
FNO gecesi Escada’nın yeni sezonunu keşfedin. Aynı zamanda Suadiye’deki mağazanın önünde, markanın şıklığına yakışan kokteyl ve ikramların tadına bakmadan geçmeyin.

FABRİKA
Bu yıl kadın koleksiyonu Elif Cığızoğlu imzasını taşıyan Fabrika’nın volümlü kumaşlar ve kuplarla yumuşatılmış maskülen bir görünüm taşıyan tasarımlarını keşfetmeye hazır olun. Elbette özel sürprizler eşliğinde…   

FLORMAR    
Make up artistler tarafından FNO’ya özel makyaj, Vogue Türkiye Güzellik Editörü Gözde Atakoğlu’nun seçtiği ürünler, ikramlar ve deneme boyu ürünlerin yanı sıra ‘3 al 2 öde’  kampanyası Flormar mağazasında. 
  
FOREVER NEW    
2010 FNO’yu coşkulu bir sokak partisiyle kutlayan marka, yine eğlenceli bir parti planlıyor. DJ performansı eşliğinde alışverişe hazır olun!

FREY WILLE
Vogue editörü Ece Sükan’ın sizin için seçtiklerinden alışveriş edip, mine üzerine 24 ayar altın işlemeli “Golden Magic Sphinx Coral” koleksiyonunu ilk görenlerden olabileceksiniz. Yüzde 30 indirim oranı olduğunu da hatırlatalım.

GAP   
Saat 18.00’de FNO’nun “start”ının verilmesiyle birlikte Gap’te de yüzde 20 indirim fırsatı başlıyor. Ayrıca sürpriz hediyeler de sizi bekliyor.

GARIBALDI    
FNO’cular için erkek gömleklerinde harika fırsatlar sunuyor Garibaldi. FNO gecesine özel 3 al 1 öde kampanyası herkesi mutlu edecek. Ayrıca sezon gömleklerinden alanlara kravat hediye edilecek.

GOLDAŞ    
500 TL üzeri alışverişlerde 100 TL hediye çeki ve alışveriş yapan müşterilere Goldaş gümüş küpe hediye ediliyor.
  
GUESS    
Yeni sezonda Pırlanta etiketli ürünlerde yüzde 50 indirim avantajı sizleri bekliyor. Yaz sezonu ürünlerindeki çok özel fiyatları kaçırmayın.
   
İNTEMA Gece boyunca mimarları ve dekorasyondan hoşlananları ağırlayacak mağaza Vitra ve Artema markalarıyla FNO’nun tasarımla buluştuğu noktalardan olacak. Artema markalı armatür ve aksesuarlar ile özel mekan kokusu Vitra Sense gece boyunca yüzde 35 indirimle satışa sunulacak. Blue Life etiketiyle sunulan ve su tasarrufuna katkıda bulunan akıllı ürünler ise FNO’ya özel satışta.

İNCİ    
Bütün kadınların tutkusu ayakkabılardır ya, gelin bu tutkunuza biraz espri ekleyin ve dev bir ayakkabı ile poz verin. İnci mağazasının önünde yer alacak dev ayakkabıya bir de dev çanta eşlik ediyor. Üstelik fotoğraf çekimine katılanlara İnci’den sürpriz hediyeler verilecek. Detaylar için Blog İnci’yi takip edin.

İPEKYOL
Şık bir kokteyl ve harika müzik eşliğinde, FNO gecesine özel indirimler var. Bir alışveriş tutkunu daha ne isteyebilir ki?   
   
KOTON    
Sezon trendlerini en zengin model seçeneğiyle bulabileceğiniz Koton’da yeni koleksiyonu incelerken, FNO gecesi sezon alışverişinde yüzde 30 indirimin keyfini çıkarabilirsiniz.
   
KYO MY FRIEND
Vogue editörü Didem Dayıcıoğlu’nun koleksiyondan seçtiklerini görebilir, Latin dansçıların şovunu izleyebilirsiniz. Mariachi bira servisini de unutmayalım.

LA SENZA
FNO gecesi öncesi La Senza’nın Facebook sayfasını takip edenleri markanın fan sayfası üzerinden yönlendirilecek eğlenceli bir oyun bekliyor. Yapmanız gereken önce Facebook’taki  La Senza sayfasına sonra da mağazasına uğramak!

LACOSTE    
Yüzde 20 indirim ve vitrindeki canlı tenis maçını sakın kaçırmayın.

LAURA ASHLEY Yeni sezonda Pırlanta etiketli ürünlerde yüzde 50 indirim avantajını ve yaz sezonu ürünlerindeki çok özel fiyatları kaçırmayın.

LAZZONI
Mağazada klasik müzik ve şarap ikramları tüm gece boyunca sürecek.

LIMANGO (Stand) Alışveriş sitesi Limango.com.tr Bağdat Caddesi’ndeki stantında FNO’cuları ağırlayacak. Özel sürprizler sizleri bekliyor.
  
LOUIS VUITTON    
FNO İstanbul 2011’de çok özel bir gece.  Louis Vuitton’un  Suadiye mağazasında gizemli bir parti var. Ve sadece özel davetiyesi olanlar girebilecek.
   
MAC Dünyanın en çok tercih edilen kulis markası M.A.C’de FNO gecesi yapılacak yeni sezon koleksiyonunun tanıtımını kaçırmayın. M.A.C makyaj sanatçılarının ziyaretçilere makyaj uygulaması yapacağı gecede eğlenecek ve size özel öneriler alabileceksiniz.  “MAC Me Over” koleksiyonu sadece FNO gecesine özel bu mağazada satışta olacak.
   
MANGO
Mangonun yeni sezonunu gördüyseniz, FNO gecesi yapılacak yüzde 20’lik indirim oranını kaçırmayacağınıza eminiz. Bu arada Mango, Sephora Türkiye ile bir işbirliğine girdi. Mango mağazalarında kurulacak standlarda makyaj trendleri konusunda en son yenilikleri öğrenebilir ve makyaj uygulaması yaptırabilirsiniz.
    
MARKS AND SPENCER
Şaşkınbakkal’ın  tam göbeğinde yükselen Marks and Spencer mağazasında tam bir alışveriş partisi yaşanacak o gece. Partiyi coşturan özel ikramlar ve özel indirimler olacak. Uğramadan geçmeyin.
   
MASSIMO DUTTI Alışveriş keyfini renkli kokteyllerle tatlandıracak marka, ayrıca FNO İstanbul 2011 için özel bir çanta üretti.

MAVİ    
Mavi’den yapacağınız 100 TL ve üzeri alışverişlerde Kartuş Kart’ınız varsa yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Gece boyu sürprizler ve hediyeler Mavi mağazalarında alışveriş çılgınlarını bekliyor.

MELS COUTURE
Cadde’nin sevimli butiklerinden biri olan Mel’s Couture’de o gece size özel bir stil uzmanı bulunacak ve danışmanlık verecek. Özel müşterileri ve Facebook takipçileri ise verilen şifre ile sürpriz hediyeler kazanma şansına sahip olacak.
  
MISK NAIL SPA Sokakta el ve ayak bakımını anlatan bir pandomim gösterisine rastlarsanız bilinki Misk Nail Spa’nın önündesiniz. Misk’te bu gece FNO’culara özel erguvan çiçeği ve Hindistan cevizi-ananas özlü pedikürler uygulanacak. Uygulama alanlara topuk terapisi hediye. Bakımınızı yaptırırken buz gibi Blush ikramı ise geceye hafifleyerek devam etmenizi sağlayacak.

MİTHAT SELECTION
Mithat Selection’ın gelenekselleşen Opera Geceleri, FNO akşamı yine herkesi müziğe doyuracak.  Klasik müzik molası için Mithat mağazasının önünde olmalısınız.
  
MOTHERCARE    
Yeni sezonda Pırlanta etiketli ürünlerde yüzde 50 indirim avantajı ve çok özel sürprizler sizi bekliyor. Yaz sezonu ürünlerinde ise FNO’ya özel fiyatlarla karşılaşacaksınız.

MUDO
Mudo mağazalarında Türk kahvesi ve lokum ikramı, FNO gecenizde bir durup nefes almanızı sağlayacak. Üstelik yeni sezon ürünlerinde yüzde 30 indirim var.

MUJİ
İçki ve ikramlar eşliğinde, Muji’nin sakin ve sofistike dünyasının keyfini gece yarısına kadar çıkarabilirsiniz.

NARS
Bu yıl tüm dünyada FNO için özel olarak lanse edilecek Silver Odyssey koleksiyonu, İstanbul FNO için sadece Şaşkınbakkal ve Nişantaşı Nars butiklerde satışa sunulacak özel koleksiyonu keşfetmek için mutlaka uğrayın. Nars uzmanlarına makyaj yaptırıp, polaroid fotoğrafınızı çektirmeyi unutmayın. O gece çekilen fotoğraflar arasından en güzel dudak seçilecek.
   
NEW BALANCE    
FNO gecesi caddelerde sadece alışverişseverler değil, atletler de koşacak! New Balance’ın 18 Eylül günü Riva’da düzenleyeceği yarı maraton koşusuna katılmayı düşünüyorsanız kayıtlar New Balance mağazalarında.

NINE WEST
Çılgın alışveriş gecesinde Nine West, belli bir oranın üzerindeki alışverişlere 3’lü seyahat çantası hediye ediyor. İkinci üründe yüzde 30 indirim fırsatı ve özel ikramların yanında Park Bravo tarafından dergimizin atık kağıtlarının yeniden değerlendirilmesiyle hazırlanan aksesuarlar da satışa sunuluyor. Papier mache tekniği kullanılarak elde yapılan saç bantı, kolye ve broşlar hem çok ilham verici hem de geceyi hatırlatacak güzel bir anı…
   
ÖZGÜR SAAT
Bağdat Caddesi Özgür Saat’de FNO gecesine özel yüzde 20 indirim fırsatı sizi bekliyor. Ayrıca alışveriş yapan herkese CK şemsiye hediye edilecek.

PELLINI
Mücevher alışverişi yapmayı planlıyorsanız Pellini’nin fırsatlarını mutlaka duymalısınız. Pellini’de  FNO gecesi bütün ürünlerde yüzde 15 indirim yapılacak. 1000 TL ve üzeri alışverişlerde ise pırlantalı bileklik hediye!

PENTİ
Penti tasarımcıları, İstanbul’un en popüler semtleri Cihangir, Bebek ve Bağdat Caddesi’nden yola çıkarak semt çorapları ve semt figürlü shopping bag’ler hazırladı.  FNO gecesi 30 TL ve üzeri alışveriş yapanlara semt shopping bag’leri hediye edilecek. Ayrıca Penti’nin e-dergisi Pentilog’un FNO için hazırlanacak life style dergisi ilk kez basılıp, dağıtılacak.
    
PRIVENUPTIA    
Abiye ve gelinliklerde yüzde 30 indirim var. En güzel haber gelin olacaklara: O gece gelinlik alanlara düğün günü VIP hizmeti verilecek.

ROWENTA (Stand)
Sezonun 5 saç modelinden birini Rowenta Beauty Lounge’da deneyebilirsiniz.

SAAT&SAAT Saat ve aksesuarların renkli dünyasında bu akşama özel stil danışmanlığı hizmeti sunulacak. Hangi saati neyle giyebileceğinizi stil danışmanı kişiye özel anlatacak. Ayrıca sürpriz indirimler ve FNO gecesine özel hediye ve promosyonlar da yer alacak.

SEVİL
15 Eylül akşamı 19:00-22:00 saatleri arasında Sevil Şaşkınbakkal ve İstinyePark mağazalarında kendi çantanızı yaratma fırsatı elde edeceksiniz! Her saat başı üç yarışmacının yer alacağı tasarım mağazalarında siz de mini parfümler, pullar, düğmeler ve boncuklarla kendi çantanızı tasarlayabilirsiniz. En güzel çantayı tasarlamanız için Vogue editörleri ve tasarımcılar da yardım için sizi bekliyor olacak. Ayrıca kazanana çok özel Marc Jacobs veya Vera Wang parfüm seti hediye.
Ayrıca Marc Jacobs Lola’nın flörtöz versiyonunun lansmanı 15 Eylül 2011 günü gerçekleşecek ve Boyner İstinyePark’ta ve Boyner Şaşkınbakkal önünde yapılacak çok özel bir tanıtımla sizlerle buluşacak.
Love, Chloé eau Intense lansmanı 15 Eylül 2011 günü FNO’da sadece Sevil Nişantaşı, Sevil Şaşkınbakkal ve Sevil İstinyePark mağazalarına özel olarak yapılıyor. Bu kokuya ilk sahip olanlar arasında yer almak istiyorsanız, bu mağazalardaki love, chloé eau intense bekleme listelerine isminizi yazdırmayı unutmayın.

SCHLOTZSKY’S    
Gecenin damak çatlatan lezzeti  Schlotzskys’den geliyor. Küçük kare cheesecake ikramını kaçırmayın.

SILK&CASHMERE
Yeni sezon ürünlerinde yüzde 20 indirim olanağını, alışveriş yapanlara ipek eşarp hediyesini ve Twitter’daki yarışmayı kaçırmayın.

SO CHIC
Saat 18.00’den başlayarak müzik eşliğinde ikramların sunulacağı mağazada FNO’cuları yüzde 50’ye varan indirim oranları bekliyor.
  
STEFANEL
Bağdat Caddesi’ndeki Stefanel mağazasında o gece ev sahibi modacı Esin Maraşlıoğlu. Maraşlıoğlu FNO ziyaretçilerine stil danışmanlığı yapacak ve sezonun kilit parçaları hakkında önerilerde bulunacak. Bu arada FNO gecesi için sınırlı sayıda üretilen özel tasarım tişörtleri de kaçırmayın.
 
SWAROVSKI
FNO gecesi Bağdat Caddesi’ndeki Swarovski mağazası, Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle tanıdığımız oyuncu Wilma Elles’le tanışma fırsatı yaratıyor. Elles o gece FNO ziyaretçilerine stil danışmanlığı yapacak ve markanın yeni sezon koleksiyonunun özelliklerini paylaşacak. Ayrıca alışverişlerinizde yüzde 15 indirim fırsatı var.

SWATCH    
Swatch FNO’yu hediyelerle kutluyor. Ama hediye kazanmak için şifreleri toplamak şart! 134 bin fan sayısına sahip Swatch Türkiye adresinden 29 Ağustos sabahı itibariyle her gün bir şifre verilecek. 15 eylül’de şifreyi tamamlayan ve şifre ile Swatch mağazalarına gelen herkes alışverişlerinde hediye bijuteri kazanacak. Ayrıca yüzde 20 indirim fırsatını da kaçırmayın.

SYOSS (Stand) Cadde üzerindeki Syoss’ta  saç uzmanı Alp Kavasoğlu’ndan saç rengi ve kesimi önerileri alabilecek, sürpriz bir saç show’u izleyebilecekler.
  
TEKİN ACAR
Lancome, Armani, YSL, Dior, Paco Rabanne, Carolina Herrera, Issey Miyake ve Jean Paul Gaultier markalarında yüzde 10 indirimi kaçırmayın.

TEKNOSA    
Geceye özel etkinlikleri, çeşitli indirim oranlarında alışveriş fırsatını ve hediyeleri kaçırmayın.
    
TOMMY HILFIGER
Suadiye ve Erenköy Denim mağazalarında yüzde 20 indirim var. Ayrıca Suadiye mağazasının önüne kurulacak özel dekor önünde, yeni sezon aksusuarlarla poz verebileceksiniz. Fotoğraflar basılıp anında hediye edilecek.

TOPSHOP    
Suadiye mağazasında kendi oluşturduğunuz kombinlerle fotoğraf çekimine katılabilirsiniz. Müzik ve özel ikramlar da var.
 
TOYWATCH Ünlü markanın klasik ve en sevilen Flou ve Jelly modelleri FNO için yeniden yorumlandı.             

VETRINA
Alışverişlerinizde FNO’ya özel minik hediyeler sizleri bekliyor.   

VOLKSWAGEN (Stand) FNO’ya özel üretilen “White Knight” adlı yeni Tiguan’larla tanışın.
   
YAPI KREDİ (Stand) FNO sponsorlarından Yapı Kredi’nin Cadde üzerinde yapılacak sürpriz aktivitelerini kaçırmayın.
 
ZARA HOME
Zara’nın FNO için tasarladığı portföy çok şık.
    
ZEN DIAMOND
Yüzde 30 indirim uygulanacak mağazayı ziyaret edenleri gece boyunca sürpriz fırsatlar ve hediyeler bekliyor olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder