13 Eylül 2011 Salı

Fashion's Night Out'a Katılan Nişantaşı Markaları ve Etkinlikleri

Vogue tarafindan duyurulan Fashion's Night Out'a katılan Nişantaşı'ndaki etkinlik sahibi markalar;


A46
A46 ve Tutti markasının yaratıcısı Tuvana Büyükçınar Demir, FNO gecesine özel bir tişört koleksiyonu hazırladı.

ACCESSORIZE
Çılgın aksesuar dünyasında ikramlar eşliğinde bir alışverişe ne dersiniz? Ayrıca saat 20.00-22.00 arasında FNO’ya özel yüzde 20 indirim yapılacak.

ADAMO
FNO gecesi alışveriş heyecanı bir kokteyl ile başlayacak.    

ADİDAS
Nişantaşı mağazasındaki partinin ev sahipliğini iki usta moda editörü üstleniyor: Hakan Öztürk ve Bahar Kongel. Onlara DJ Gazali de katılacak. İndirim ve sürpriz hediyeler ise o gece dağıtılacak fortune cookie’lerin içinde gizli!

ADİL IŞIK    
Vogue editörü Naz Bileydi 19.00-20.00 saatleri arasında yeni sezon alışverişiniz konusunda size rehberlik edecek.

ALEXANDER MCQUEEN
İçecek ikramı eşliğinde ünlü markanın yeni sezonunu keşfedebilirsiniz. Bu sırada sürriz indirmlerle karşılaşacaksınız, şaşırmayın!   

ALTINBAŞ
Altınbaş bu özel günde Osmanlı İhtişamı mücevherlerini alışverişin üssü olan Nişantaşı’ndaki mağazasında sergiliyor. 43 parça, 9 bin ile 350 bin dolar arası fiyatlarda olan birbirinden değerli, mücevherleri Altınbaş Nişantaşı mağazasını ziyaret eden herkes deneyerek fotoğraf çektirebiliyor    

ARMANI
Zarif markanın ikramları da bir o kadar hoş olacak. Sürpriz indirim kampanyalarına bayılacaksınız.   

ARZU KAPROL
Arzu Kaprol, FNO İstanbul’a özel bir eldiven tasarladı. Modacının yeni koleksiyonunun bir yansıması olarak tasarladığı opera eldiveni sınırlı sayıda üretilerek satışa sunulacak.
AŞŞK CAFE
15 Eylül gecesi kadehte verilen tüm şarapların ikincisi bedava. Aynı uygulama şişe şaraplar için de geçerli olacak.

ATALAR    
İkramlar eşliğinde yüzde 30 indirimli alışveriş keyfini kaçırmayın.

AVVA
DJ eşliğinde parti havasında geçecek  gecede, sürpriz hediyelere hazır olun.

AYDIN SAAT
Aydın Saat Nişantaşı FNO gecesine özel bir hediye ile katılıyor. Aydın Saat’in her iki mağazasında bir saat alana bir Hip Hop saat hediye edilecek.

BALLY
Vogue editörü Konca Aykan’ın Bally koleksiyonundan seçtiklerini Niyantaşı mağazasında görebilirsiniz. Gittiğinizde iletişim bilgilerinizi vermeyi unutmayın. Gece sona ermeden Bally’yi ziyaret eden tüm müşteriler arasında yapılacak çekilişte, Bally’nin 160’ncı yılına özel hazırlanan koleksiyondan bir çanta hediye edilecek.

BANANA REPUBLIC
Saat 18.00’de FNO’nun “start”ının verilmesiyle birlikte Banana Republic’te yüzde 20 indirim fırsatı başlıyor. Banana Republic müşterilerini sürpriz hediyeler de bekliyor.

BATİK
FNO’cular Gazeteci Ayşe Arman’ın seçtiği kombinlerden oluşan imzalı kataloğa sahip olabilecek. Ayrıca eğlenceli bir oyunla hediye kazanma şansına sahip olacaklar.   Bu eğlenceli gece boyunca milk shake ikramı yapılacak ve mağazayı ziyaret edenlerin fotoğrafları çekilip, tişörtlere basılacak.

BCBG
Canlı müzik eşliğinde alışveriş yaparken lezzetli ikramlar sizi bekliyor. FNO gecesi yapacağınız alışverişlerde ikinci ürüne yüzde 40 indirim yapılacak.

BENETTON    
Benetton’un önünden geçerken sakın vitrine bakıp şaşırmayın. Evet, vitrinde canlı mankenler olacak! O gece Benetton’da alışveriş çok eğlenceli olacak.

BETA    
Vogue editörü Naz Bileydi’nin seçtikleri FNO gecesi Beta Nişantaşı’nda. Ayrıca mağazadaki cookie’lerin içinden çıkan hediyeler, katılımcılara pek çok avantaj sağlayacak. Gece boyunca caddelerde Beta ekipleri karşınıza çıkıp, fotoğrafınızı çekebilir. FNO gecesine özel tasarlanan ürün tüm sezon boyunca mağazalarda.

BEYMEN    
Beymen’de yeni sezonu inceleyip, alışverişinizi planlarken size şampanyalar eşlik edecek.

BILSTORE   
Vogue editörü Naz Bileydi’nin Billetore’dan seçtiklerini mutlaka göz atın. Tasarımcı Gül Ağış’ın FNO için tasarladığı beyaz gömlek de ilk kez o gece gün yüzüne çıkacak ve sezon boyunca mağazalarda satışa sunulacak. Belirli ürün grubu ve markalarda FNO gecesine özel indirimler yapılacak.

BLENDER
Beymen Blender geceye Dinamo FM işbirliği ile gerçekleşecek müthiş bir partiyle başlıyor.

BOGNER
Bogner’de FNO gecesine özel yüzde 25 indirim uygulanacak.

BOZSISTERS
Dört kız kardeşin kurduğu bu şık butikte Strass, La Petite Francaise, Jeff Gallano, S’nob, Margit Brandt, St-Martins, Phard, Raisa Vanessa Sason, Cihan Nacar gibi tasarımcı ve markaların ürünlerine özel indirimler uygulanacak. Sevinç Yıldız’ın sunacağı Art Performance etkinliğini ve Lakshimi markasının yaratıcısı oyuncu Burcu Kutluk’la tanışma fırsatını kaçırmayın.

BRANDROOM
Markalardan hediyeler alışverişinize heyecan katacak.

BRASSARIE NİŞANTAŞI    
Nişantaşı’nda FNO gecesi hayat Beymen Brasserie’nin etrafında ayrı bir neşeli geçecek. FNO gecesi Beymen Brasserie’de shot ve finger food ikramı yapılacak.

BURBERRY
Ünlü markaya yakışacak şıklıkta bir ikram sizi bekliyor.

C&A
İççamaşırından tokaya, bebek kıyafetlerinden ayakkabıya tüm aile fertlerinin ihtiyacı olan her ürünü bulabileceğiniz C&A’ da FNO gecesi çok özel kampanyalar ve sürprizler olacak.

CAMPER    
Rahat adımların mucidi Camper FNO’culara özel yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor. Özel ikramlar ise geceye lezzet katacak.

CASSETTE
Şahane ayakkabı ve çantaların adresinden FNO’culara özel yüzde 30 indirim fırsatı! Bir tasarım tutkunu daha ne ister ki?

CEMİL GEZER MÜCEVHERAT
FNO gecesine özel ikramlar ve şampanya eşliğinde keyifli bir mücevher alışverişi yapabilirsiniz. Üstelik sadece bu gece için yüzde 20 indirim fırsatı da var.

CHAKRA
FNO gecesi Chakra’nın FNO’culara çok özel hediyeleri olacak. Kaçırmayın!   

CHANEL
Modanın devi, FNO gecesinde alışverişkolikleri şanına yakışır bir şekilde ağırlıyor. Elinizde şampanya kadehleriyle alışverişinizi yaparken, sürpriz hediyelere de hazır olun!

CHARMANTE BY NAZLI    
Genç moda tasarımcısı Nazlı Menekşe’nin butiğinde stil danışmanı eşliğinde alışveriş yaparken yeni sezon ürünlerinde yüzde 50’ye varan indirimlerden yararlanın. Menekşe bu geceye özel bir de koleksiyon üretti. Alışverişinizi yaptığınızda kasadan hediyenizi istemeyi de ihmal etmeyin.

CHLOE (Stand)
Nişantaşı Brandroom mağazasının önünde kocaman bir parfüm şişesiyle Vogue Türkiye fotoğrafçısına poz verebilirsiniz.

CLOSH    
Geçmişten günümüze büyük bir şapka sergisine ev sahipliği yapan butikte, ayrıca FNO’ya özel üretilen bir şapka satışa sunulacak.

CODENTRY
Codentry’nin simgesi  baykuşlu çantaların üzerine kendi mesajınızı yazabilirsiniz. Bir de oyun var: Geri sayım başlayınca kasalarda mini bir yarışma düzenlenecek.

DAMAS    
Geceyarısına kadar açık olan mağazada geceye özel indirimler var.

DAMAT TWEEN ADV
Özel ikramlar ve müzik eşliğinde bir alışverişe ne dersiniz? Damat Tween’in Valikonağı ve City’s AVM’deki mağazalarında FNO gecesine özel yüzde 25 indirim fırsatı ile alışveriş etmek mümkün olacak.   

DEN
FNO gecesi ayaklarınıza kara sular indiğinde, Den Cafe mola vermek için en güzel adreslerden biri olacak. O gece tüm kokteyller yüzde 10 indirimli.

DESA
Desa FNO coşkusuna belirli ürünlerde yapacağı yüzde 20 indirimle ortak oluyor.

DİLEK HANİF
Bu yıl ünlü modacı Dilek Hanif Nişantaşı Ralli apartmanındaki hazır giyim mağazasında misafirlerini bizzat ağırlamayı planlıyor. O gece ayrıca Vogue editörü Konca Aykan tarafından sizin için yaptığı seçimleri de görebileceksiniz. Aykan’ın seçtiklerine yüzde 30 indirimli sahip olmak mümkün olacak.

DKNY
Vogue editörü Konca Aykan sizin için DKNY koleksiyonundan kombinasyonlar hazırladı. DKNY’nin bir parti havasında geçecek FNO gecesinde hediyeli çekilişler de yer alacak.

DOUGLAS
Kendinizi parfümler içinde kaybetmeye var mısınız? FNO gecesi Douglas City’s mağazası öyle eğlenceli olacak ki, mağazadan ayrılmak biraz zor olabilir. Öncelikle 100 TL’nin üzerindeki nakit ve tek çekim alışverişlere yüzde 15 indirim uygulanacak. Ayrıca mağazada bulunan Vogue kapağına poz verebilir ve ünlü bir ismin katılacağı stil danışmanlığı servisinden yararlanabilirsiniz.

DRESSCHOLIC   
FNO için Nişantaşı Dresscholic’te 130 kişilik bir organizasyon düzenleniyor. Facebook grubunun yanı sıra Bilgi Ünv. Moda Kulübü de davete iştirak ediyor. İkramların yanı sıra ilk defa geceye özel %25 indirim olacak.

ELLE
Elle Shoes FNO gecesine City’s AVM  içindeki mağazasıyla Flamenko tadı katıyor. Elle Flamenco Shoes koleksiyonunda yüzde 30 indirim yapacak olan mağazada, Flemenco temalı vitrin tasarımına da bayılacaksınız.

EMPORIO ARMANI
Zarif markanın ikramları da bir o kadar hoş olacak.
  
ESCADA
FNO gecesi, Escada’nın yeni sezonunu keşfetmek için harika bir fırsat.

FABRİKA    
Şehrin dinamizmini yansıtan koleksiyonuyla Fabrika’nın enerjisi FNO enerjisi ile birleşiyor. Koleksiyonu özel sürprizler eşliğinde keşfetmeye hazır olun.

FOREVER NEW    
Şampanya eşliğinde alışverişe hazır olun ve özel sürprizleri kaçırmayın.

FRENCH CONNECTION
Rihanna, Paris Hilton, Britney Spears gibi ünlü isimlerin tercih ettiği İngiliz French Connection, FNO’ya yeni sezon coşkusuyla katılıyor.

FREY WILLE     
Vogue moda danışmanı Ece Sükan’ın FNO gecesi için özel bir vitrin tasarladığı mağazada, ayrıca yüzde 30 indirim uygulanacak. Sükan’ın seçtiği koleksiyondan alışveriş etme fırsatı bulacak ve mine üzerine 24 ayar altın işlemeli “Golden Magic Sphinx Coral” koleksiyonunu ilk görenlerden olma şansına sahip olacaksınız.

GAMZE SARAÇOĞLU    
Modacı Gamze Saraçoğlu’nun showroom’u FNO gecesinde çok özel bir kokteyle sahne olacak. Çekinmeyin, katılın. Böylece genç modacıyla tanışma fırsatı bulacak ve Black İnk adını taşıyan 2011 Sonbahar/Kış koleksiyonunu ilk görenlerden olacaksınız. Saraçoğlu FNO’ya özel bir de sample sale gerçekleştirecek.

GAP    
Saat 18.00’de FNO’nun “start”ının verilmesiyle birlikte Gap’te de yüzde 20 indirim fırsatı başlıyor. Gap müşterilerini sürpriz hediyeler de bekliyor.

GUCCI    
Sizi şık bir kokteyl ve yeni sezonun görkemi karşılayacak.

HARDAL
O gece nerede yiyeceksiniz? Atiye Sokak’taki Hardal renkli ve eğlenceli ortamı, lezzetli yemekleri ve onlarca farklı çeşidi ile FNO gecesine yakışır bir alternatif.   

HERMES
Lüksün simgesi Hermes’te  FNO gecesi çok şık geçecek. Marka vitrine hiç çıkarılmayan çok özel bir çantayı, sadece FNO gecesine özel sergiye çıkarıyor. Nişantaşı mağazasında sergilenecek bu sürpriz çanta için Mehmet Yücabaşoğlu ve Ebru Mengenecioğlu özel vitrin tasarımı gerçekleştirecek.    

HP
HP FNO’ya katılan mağazalarında özel bir kampanya düzenliyor. Buna göre HP Beats ürünlerinden alışveriş edenlere Beats kulaklık hediye.

INGLOT (STAND)
FNO gecesi tırnaklar Inglot ile renklenecek! Inglot’nun yeni sezon oje koleksiyonuyla tanışmak için harika bir fırsat. Çatlayan oje Crazy Nail Enamel, nefes alan oje O2 Breathable Nail Enamel ve desenleriyle Nail Art Enamel’i mutlaka deneyin.  Inglot’da makyaj uygulaması da yapılacak. Ayrıca sürpriz hediyeler katılımcıları bekliyor.

INTEMA
Gece boyunca mimarları ve dekorayondan hoşlananları ağırlayacak mağaza Vitra ve Artema markalarıyla FNO’nun tasarımla buluştuğu noktalardan olacak. Artema markalı armatür ve akseaurlar ile özel mekan kokusu Vitra Sense gece boyunca yüzde 35 indirimle satışa sunulacak.

İPEKYOL
Şık bir kokteyl ve harika müzik eşliğinde, FNO gecesine özel indirimler… Bir alışveriş tutkunu daha ne isteyebilir ki?   

İSKARPİN    
Geceyarısına kadar açık olan mağazanın geceye özel indirimli ürünlerinde ekstra %10 indirim uygulanıyor.

JENNY’S
Gece boyunca yüzde 10 indirim ve ikramlar FNO’cuları bekliyor.   

JO MALONE   
Vogue güzellik editörü GÖzde Atakoğlu 20..30-21.30 saatleri arasında size rehberlik edecek. Alışveriş yapacakları ayrıca çekilişle sürpriz hediyeler bekliyor. İkramların tadına bakarken, markanın meşhur el ve kol masajını denemeyi unutmayın.

KIRINTI    
FNO'ya özel Chicken Fajitas, Limonlu Sufle ve Fashion Night kokteylinden (Greyfurtlu Margarita) oluşan menü yalnızca 50 TL.

KOTON    
Yüzlerce şık kombinasyon arasından seçim yapmakta zorlanacaksınız. Çünkü FNO gecesi Koton mağazalarında yüzde 30 indirim uygulanacak!

KUMPANYA 62
12 genç moda tasarımcısının ürünlerini alt katında tasarlayıp üst katında sattığı Kumpanya 62, FNO gecesi Berlinli 9 genç modacının koleksiyonlarına ev sahipliği yapacak.

KYO MY FRIEND
Kyo My Friend, Küba gurubunun muhteşem performansı ile misafirleri coşturacak. Ayrıca Mariachi misafirlere bira ikramında bulunuyor olacak.

LA BONBONNIERE
Düğün nişan veya özel bir parti… Bir organizasyon planlamayı düşünüyorsanız FNO gecesini değerlendirin. Firmaya uğrayan herkese etkinlik danışmanlığında yüzde 10 indirim yapılacak.

LA PERLA
Yüzde 70’e varan indirimleri kaçırmayın.

LA SENZA
FNO gecesi öncesi La Senza’nın Facebook sayfasını takip edenleri markanın fan sayfası üzerinden yönlendirilecek eğlenceli bir oyun bekliyor. Bütün yapmanız gereken önce Facebook’taki  La Senza sayfasına sonra da mağazasına uğramak!

LACOSTE
FNO’ya özel yüzde 20 indirim uygulamasını kaçırmayın.    

LAURA ASHLEY
Yeni sezonda pırlanta etiketli ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim oranları sizleri bekliyor. Yaz sezonu ürünlerinde ise FNO’ya özel fiyatlar uygulanacak.

L’OCCITANE    
FNO gecesi L’Occitane mağazalarında, tüm ürünlere %20 indirim var. 

LORI DESIGN
İlk mücevher tasarım atölye ve mağazasını açan Lori Sinanoğlu FNO gecesinde, Atiye Sokak’a altın renginde dev bir heykel dikecek. Heykel gece boyunca şaşırtıcı bir şovun merkezi olacak. Ayrıca gece boyunca Lori’nin tüm ikramları da altın rengi. Altın suşi, altın kaplama cupcake, altın detaylı çikolata...

LOUIS VUITTON
FNO İstanbul 2011’de Louis Vuitton’un  Nişantaşı mağazasında gizemli bir parti var. Ve sadece özel davetiyesi olanlar gidebilecek.

M.A.C
FNO gecesi yeni sezon koleksiyonu tanıtımını kaçırmayın. M.A.C makyaj sanatçılarının ziyaretçilere makyaj uygulaması yapacağı gecede eğlenceli anlar yaşayacak, kendi stilinize yakışacak öneriler alabileceksiniz.

MACHKA
Machka tasarımcıları Ayşe ve Ece Ege, FNO gecesi için özel tasarımlar yaptılar. Modacı kardeşlerin kendi markaları Dice Kayek imzasını taşıyacak bu özel ürünler farklı tarza sahip bir bluz, onunla kombinlenebilecek etek ve pantolondan oluşuyor. Tasarımcı imzalı bu özel koleksiyon, kaçırılacak gibi değil!

MAGICFORM
Magicform mağazasında FNO’cuları yüzde 20 indirim bekliyor. Ayrıca alışveriş sırasında ikramları tadabilir ve markanın tasarımcılarının hazırladığı makaronların tadına bakabilirsiniz. Alışveriş sonrası ise sizi sürpriz hediyeler bekliyor.

MARKAFONİ
Markafoni FNO’da kazandırıyor! 1-30 Eylül arası www.markafoni.com/FNO adresini ziyaret eden ilk 100 Vogue Türkiye okuyucusu, Markafoni’den 10 TL indirim kuponu kazanacak. Ayrıca FNO gecesini Nişantaşı’ndan canlı olarak takipçileriyle paylaşacak olan Markafoni editörlerinin yorumlarını FNO’yu canlı olarak http://www.blog.markafoni.com/ adresinden izleyebilirsiniz.
www.markafoni.com/FNO

MANGO & MANGO HE    
Mangonun yeni sezonunu gördüyseniz, FNO gecesi yapılacak yüzde 20’lik indirim oranını kaçırmayacağınıza eminiz. Mango’nun Valikonağı ve City’s mağazalarında bir de makyaj sürprizi var. Mango, Sephora Türkiye ile bir işbirliğine gidiyor. Mango mağazalarında kurulacak stantlarda makyaj trendleri konusunda en son yenilikleri öğrenebilir ve makyaj uygulaması yaptırabilirsiniz.

MARINA RINALDI
Marina Rinaldi FNO gecesi hem alışveriş partisini hem de Nişantaşı mağazasının yenilenen konseptiyle açılışını kutlayacak. Nişantaşı’nda bulunan tüm FNO’cular açılışa davetli.

MARKS AND SPENCER
Nişantaşı’nın tam göbeğinde yükselen Marks and Spencer mağazasında tam bir alışveriş partisi yaşanacak o gece. Partiyi çoşturan özel ikramlar ve tabii özel indirimler olacak. Mağazada ayrıca Vogue moda editörü Konca Aykan’ın sizin için seçtiği ürünleri de görebilirsiniz.

MASSIMO DUTTI
Alışveriş keyfini renkli kokteyllerle tatlandıracak marka, FNO İstanbul 2011 için özel bir çanta üretti.

MAVİ
Saat 18:00 – 24:00 saatleri arasında yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerde Kartuş Kart’lılara yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Ayrıca gece boyu sürprizler ve hediyeler Mavi mağazalarında alışveriş çılgınlarını bekliyor.

MAX MARA
“Maxmara 60 Years of İtalian Fashion Coats” manto sergisi Berlin, Tokyo ve Pekin’den sonra İstanbul’da. Sergi ile FNO’cular İtalyan moda tarihinde bir yolculuğa çıkacak. Aynı gece Margaux Bag’in yeni versiyonunun da tanıtımı yapılacak. Ayrıca alışveriş eden müşterilere FNO için MaxMara tarafından özel tasarlanmış çanta ve sürpriz hediyeler de var.

MIDNIGHT EXPRESS
Konsept mağaza Midnight Berlin’in seçme tasarımcı ve markalarına ev sahipliği yapıyor.

MOTHERCARE    
Yeni sezonda Pırlanta etiketli ürünlerde yüzde 50 indirim avantajı sizleri bekliyor. Ayrıca çok özel sürprizler de olacak. TEŞVİKİYE CADDESİ NO 17 A   

MUDO    
Mudo mağazalarında Türk kahvesi ve lokum ikramı, FNO gecenizde bir durup nefes almanızı sağlayacak. Üstelik yeni sezon ürünlerinde yüzde 30 indirim de yapılacak.

MUJI
İçki ve ikramlar eşliğinde, Muji’nin sakin ve sofistike dünyasının keyfini gece 24’e kadar çıkarabilirsiniz.

MÜGE NY
Müge NY mağazasında alışveriş yapanları FNO’ya özel tasarlanmış bilezikler bekliyor. Ayrıca geceye özel indirimlerden de yararlanabileceksiniz.

NARS
Bu yıl tüm dünyada FNO için özel olarak lanse edilecek Silver Odyssey koleksiyonunu FNO gecesi keşfedebilirsiniz. Bu arada Nars uzmanlarına makyaj yaptırıp, polaroid fotoğrafınızı çektirmeyi unutmayın. O gece çekilen fotoğraflar arasından en güzel dudak seçilecek. 22.30-23.30 arasındaki yarışmada Vogue güzellik editörü Gözde Atakoğlu da jüri üyesi olarak bulunacak.

NINE WEST
Belli bir oranın üzerindeki alışverişlere Nine West 3’lü seyahat çantası hediye ediyor. İkinci üründe yüzde 30 indirim fırsatı ve özel ikramlar da geceye neşe katacak. Nine West’te aynı zamanda Park Bravo tarafından dergimizin atık kağıtlarının değerlendirilmesiyle hazırlanan aksesuarlar da satışa sunuluyor. Saç bantı, kolye ve broşlar hem çok ilham verici hem de bu senenin VFNO’sunu hatırlatacak güzel bir anı…

OYSHO    
Ev giyiminin neşeli adresinde alışveriş yaparken, soğuk bir şeyler içmenin keyfini çıkarın.

PARK BRAVO
Park Bravo FNO İstanbul 2011 için çok özel bir projeye imza atıyor. Dergimizin atık kağıtlarını değerlendiren ve bunlarla papier mache tekniği kullanarak aksesuarlar hazırlayan marka, ürünlerin satış gelirini bağışlayacak. Mor Çatı’ya bağışlayacak.

PARK HYATT    
Nişantaşı’nın en şık adresi Park Hyatt İstanbul-Maçka Palas FNO gecesine içecek kuponlarıyla destek oluyor. “1 içecek alana 2.’si bizden” kampanyasının kuponlarına Nişantaşı’ndaki mağazalardan ulaşmak mümkün. Üstelik kampanya 21 Eylül’e kadar sürecek.

PENTİ    
Penti tasarımcıları, İstanbul’un en popüler semtleri Cihangir, Bebek ve Bağdat Caddesi’nden yola çıkarak semt çorapları ve semt figürlü shopping bag’ler hazırladı.  FNO gecesi 30 TL ve üzeri alışveriş yapanlara semt shopping bag’leri hediye edilecek.

PILATES WITH GERDA    
Pilates eğitmeni Gerda, FNO gecesi Nişantaşı’ndaki yeni stüdyosunun açılışını kutlayacak. Açılışla birlikte FNO gecesine özel Pilates Academy International stüdyosunda demo dersler veya demo ders kartları verilecek.

PRADA    
Prada’nın VFNO için hazırladığı özel ürün, dünyada FNO düzenlenen diğer ülkelerle birlikte FNO gecesi satışa sunulacak.

PRIVENUPTIA
Abiye ve gelinkiklerde yüzde 30 indirim Prevenuptia müşterilerini bekliyor. Ama en güzel haber gelin olacaklara: O gece gelinlik alanlara Privenuptia düğünlerinde VIP hizmeti verecek.

REPLAY    
İkramları ve indirim kampanyalarını kaçırmayın.

ROBERTO BRAVO    
Uzmanlar eşliğinde burcunuza uygun taşları seçebilecek, yüzde 25 indirim ve pırlanta kolye hediyesi kazanacaksınız.

SEVİL PARFÜMERİ
Chloe,  Paris’te Chloe Signature reklam kampanyasının yeni yüzü olarak Imogen Poots ve Camille Rowe Pourcheresse ile sözleşme imzaladığını bildirdi. 15 Eylül 2011 Fashion’s Night Out gecesi İstinyePark açık alanda ve Nişantaşı Brandroom önünde özel bir podyum üzerinde gerçekleştirilecek olan fotoğraf çekimi için Chloe’nin bu yeni reklam kampanyasından ilham alındı. Kocaman Chloe şişesi ile ünlü bir fotoğrafçıya poz verdiğinizi hayal edin. Tıpkı Imogen ve Camille’in yaptığı gibi... Peki siz hangisi olmak istersiniz? Imogen mi yoksa Camille mi?
Love, Chloé eau Intense lansmanı 15 Eylül 2011 günü FNO’da sadece Sevil Nişantaşı, Sevil Şaşkınbakkal ve Sevil İstinyePark mağazalarına özel olarak yapılıyor. Bu kokuya ilk sahip olanlar arasında yer almak istiyorsanız, bu mağazalardaki love, chloé eau intense bekleme listelerine isminizi yazdırmayı unutmayın.

SILK&CASHMERE
Nişantaşı ve Valikonağı mağazalarında yeni sezon ürünlerinde yüzde 20 indirim olanağını, alışveriş yapanlara ipek eşarp hediyesini ve Twitter’daki geceye özel yarışmayı kaçırmayın.   

STEFANEL    
İkramları, Vogue editörlerinin seçtiği ürünlerde yüzde 15 indirim fırsatını ve  FNO gecesi için sınırlı sayıda üretilen özel tasarım tişörtleri de kaçırmayın.

STRADIVARIUS    
Yeni sezonu keşfederken, FNO gecesine özel çeşitli sürprizler sizi bekliyor olacak.

SWATCH
Swatch FNO’yu hediyelerle kutluyor. Ama hediye kazanmak için şifreleri toplamak şart! Swatch Türkiye adresinden 29 Ağustos sabahı itibariyle her gün bir şifre verilecek. 15 eylül’de şifreyi tamamlayan ve şifre ile Swatch mağazalarına gelen herkes alışverişlerinde hediye bijuteri kazanacak. Ayrıca yüzde 20 indirim fırsatını da kaçırmayın.

TEKİN ACAR
Lancome, Armani, YSL, Dior, Paco Rabanne, Carolina Herrera, Issey Miyake ve Jean Paul Gaultier markalarında yüzde 10 indirimi kaçırmayın.

TEKNOSA
Teknoloji severleri sürpriz FNO indirimleri bekliyor.

THE HOUSE CAFE
The House Cafe FNO gecesine özel bir kokteyl ve yemek hazırladı! Kuşkonmazlı ve keçi peynirli Risotto ve Berry Passion kokteyl.    

TINA JEWELLERY
Mağazayı ziyaret edenleri ikramlar ve sürprizler bekliyor.

TOD’S    
Tod’s FNO gecesini Milano’dan Roma’ya, Lizbon’dan Atina ve Moskova’ya tüm dünyada çok özel bir anahtarlık tasarımıyla kutluyor. ABDİ İPEKÇİ CADDESİ NO 24-26   

TOPSHOP
Fashion blogger Iconjane ile tanışma fırsatı FNO gecesi Thopshop’ta. Aynı zamanda Vogue editörü Naz Bileydi’nin yaptığı kombinasyonları görebilir, kendi oluşturduğunuz kombinlerle fotoğraf çekimine katılabilirsiniz.

TOYWATCH
Toy Watch FNO gecesi için çok şık saatler tasarladı. Ünlü markanın klasik ve en sevilen Flou ve Jelly modelleri FNO için yeniden yorumlandı ve ortaya siyah ve beyazın şıklığına canlı renklerden detayların eklendiği saatler çıktı. 

TROY    
Nişantaşı City’s Troy mağazasında dijital stil danışmanlığı servisi almaya hazırlanın. Önce iPad’lere yüklenmiş sorular aracılığıyla tarzınız belirlenecek. Böylece, dijital stil danışmanlarının kişiye özel yaptığı analizlerle ortaya çıkan tarzınıza en uygun Apple ürünlerini öğreneceksiniz. Bu arada fotoğrafınızı çekilerek sanal ortamda kişisel tarzınıza uygun fotoğraflar yaratılacak ve hediye edilecek. Böylece hem dijital tarzınızı yakalacaksınız, hem Apple ürünlerini deneyecek hem de kapak modeli olmanın keyfini yaşayacaksınız.

TUBA BENİAN
Galata’daki ilk mağazasının ardından ikinci mağazasını Atiye Sokak’ta açan Tuba Benian FNO gecesi için heyecan verici bir aktivite planladı. O gece moda fotoğrafçısı Selde Başkaya’nın moda çekiminin kahramanı olmayı arzulayanlar, Benian’ın showroom’unda kurulan sette, İlyada konseptli bir çekim yapacaklar. Erkek ve kadın koleksiyonunda modellik yapmak ve çekim heyecanını solumak isteyenler için harika bir fırsat! Ancak katılım için önceden LCV yapmak şart. Facebook’tan ya da http://www.tubabenian.com/ adresine başvurabilirsiniz. Bu arada yeni sezon için yapılacak yüzde 25 indirimi de ekleyelim.

TWIST    
Neşeli markanın İstinyePark lokasyonunda sürpriz bir ünlü ile karşılaşmaya hazırlanın. Özel indirimler, ikramlar, DJ performansı ise eğlenceye hız katacak.

URART
Özel ikramlarla birlikte FNO gecesine özel yüzde 10 indirim fırsatını kaçırmayın.

VETRINA
Alışveriş yapanlara Vetrina’nın hediyeleri olacak.

VOLKSWAGEN (Stand)
FNO’ya özel üretilen “White Knight” adlı yeni Tiguan’larla tanışın. FNO sponsorlarından Tiguan’ın Abdi İpekçi Caddesi meydanda yer alacak stantına mutlaka uğrayın.

YAPI KREDİ (Stand)
FNO sponsorlarından Yapı Kredi’nin Cadde üzerinde yapılacak sürpriz aktivitelerini kaçırmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder