30 Ocak 2012 Pazartesi

Kendi Parfümünü Tasarlamak İsteyenlere

Kendi parfümünüzü tasarlamak ister misiniz? Ben en kısa zamanda bu deneyimi yaşamak istiyorum. Nişantaşı'nda La Deese bizlere bu deneyimi yaşatmak üzere workshoplar düzenliyor. Eğitmen yardımıyla 2,5 saat sonra kendi parfümünüze kavuşuyorsunuz. Düşünsenize bu parfüm sadece size ozel ve sizi anlatıyor.
Teşvikiye cd. No: 31/2 Nişantaşı, 34365, İstanbul

Would you like to design your own parfume? If you do, La Deese, which is the first parfume design boutique in Turkey, was opened in Nişantaşı. I want to attend the workshop, which La Deese provides. It takes 2,5 hours. After 2,5 hours, you will have your own designed parfume.




Workshopun ilk aşamasında ne tip parfumlerden hoşlandığınızı anlatıyorsunuz ve buna uygun olarak hangi bileşenlerden oluşacağı ortaya çıkıyor.

You explain which type of parfumes do you like in the fist step of the workshop and it is defined that which components will be added

Şimdi parfümüzün ismini belirleme zamanı. Parfümünüz; isim etiketi yazıldıktan ve özel kutusuna konulduktan sonra, sizi anlatmaya hazır hale geliyor.

It is time to name your perfume. After your perfume is labelled with the name you have chosen and placed in its special box, it is ready to express you.






Günün sonunda oluşturduğunuz koku, sizden izler taşıyor ve bir tek sizde olduğu için farkınızı ortaya koyuyor.

The perfume you have created at the end of the day bears your unique mark and it shows your distinct nature as you are the only person who has this perfume.





Şimdi paketinizi kapıp dileğiniz gibi kullanın parfümünüzü.

It is time to enjoy your own parfume.



 


3 yorum:

  1. aa bu çok güzel birşey,hediye de olabilir..:)
    buarada ne kadarmış canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle süper bir hediye olabilir, yaklaşan 14 Subat için değerlendirilebilir. Maalesef fiyatını bilemiyorum, en kısa zamanda öğrenip bir plan yapacagım.

      Sil
    2. Fiyatlari öğrendim, 30 ml parfüm dahil 350 tl imiş, 3 kişilik grup olursa 250 tl oluyormuş.

      Sil