17 Ocak 2012 Salı

Modanın Merkezi Milano

Farkettim ki çoğu gittiğim yerle ilgili sizlerle paylaşımda bulunmamışım. Bundan böyle hepsi ile ilgili olabildiğince bilgi vermeye çalışacağım. Siz siz olun benim gibi Agustos ayında gitmeyin Milano'ya. Nedenine birazdan geleceğim. Biz Milano'ya hep kız kıza gitmek istiyorduk ve başardık. Çok yakın bir arkadaşımla birlikte gittik. Amaç kesinlikle müze gezmek değildi, sonuna kadar alışveriş odaklı gitmiştik:) Genius Downtown Hotel'de kaldık ve çok memnun kaldık, merkeze çok yakındı, kesinlikle tavsiye edebilirim.

I realized that I did not share any information about the cities that I visited with you. From now on, I will try to prepare posts about these cities. Firstly, do not go to Milan in August like me. I will explain the reason shortly. I would like to go to Milan with my girl friends and we managed. I wen to to Milan with one of my best friend. Our aim was not to visit any museum, our aim was totally shopping :) We stayed at Genius Downtown Hotel and I really recommend this hotel, which is very close to city center.

Duomo Cathedral


 Galleria Vittorio Emanuele II

Bu galeri o kadar muhteşem bir mimariye sahip ki bastığınız yerler bile çok hoş görünüyor. Birçok lüks markanın mağazaları bu galeride mevcut.

Tabii ki bol bol pizza yiyip, şarap içtik Milano'da.

Gelelim Agustos ayında gitmeme sebebine... Agustos ayı Italyanların mağazalarını, iş yerlerini kapayıp topluca tatile gittikleri donem imiş, tabii ki biz bunu oraya gittikten sonra keşfettik. Geç oldu ve de sancılı bir deneyim oldu. Avrupa'nın göbeğinde sinek saldırısına uğramak istemiyorsanız aman diyeyim. Bir restaurantta otururken inanır mısınız bacağımın 50 yerinden sinek ısırdı. (kesinlikle abartmıyorum). Bu sebeple siz siz olun beni dinleyin.

Let's explain why you should not go to Milan in August. August is the holiday time for Italians, so most shops are closed and you may be under mosquito attack. I am not aggravating, there were 50 mosquito bites on my leg whilst I was eating at a restaurant.


Milano'ya gitmişken Serravalle Designer Outlet'e gitmeden olmazdı. Şehre çok yakın bir yerde değil, dolayısıyla otelinize sorduğunuzda size nereden bilet alıp shuttle ile gidebileceğiniz konusunda yönlendireceklerdir. Biz de shuttle ile gittik. Detaylari bu postumda bulabilirsiniz.

We went to Serravalle Designer Outlet, you can find my experiences via the below link;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder