1 Kasım 2010 Pazartesi

Sevdiğinizle Romantik Dakikalar Yaşamak İçin Bir Öneri

Şehrin göbeğinde sevdiğinizle hem rahatlamak hem de romantizm dolu anlar yaşamak ister misiniz?

Zincirlikuyu'da 5 yıldızlı bir otelin spa bölümünden bahsediyorum. Avangarde Hotel, Büyükdere caddesinin üzerinde numara 161. Bu haftasonu eşimle birlikte denedik ve şimdi de size tavsiye ediyorum.


1 saatlik VIP masaj odası kiralayabiliyorsunuz. Bu odanın içinde bir hamam, bir şok duşu, bir de içinde jakuzi bulunan masaj odası mevcut.


İlk olarak yukarıdaki alana giriyorsunuz, hemen karşısı şok doşu kısmı, onun yanında hamam var. Hamamın yanında ise içinde jakuzi bulunan masaj odası var. Burada ikram edilen içeceğinizi yudumlarken bir taraftan jakuziyi görevliler ayarlıyor.


Şok duşu


Türk hamamı

Eşinizle birlikte yan yana uzanıyorsunuz, fonda sizi rahatlatan bir müzik var. 5 dk ya masörler yanınıza geliyor ve 30dk sürecek olan bali masajına başlıyorlar. Önemli ölçüde gerginlikten kurtuluyorsunuz.

Masaj yataklarının hemen yanındaki jakuzi

Masaj sonrası jakuzinin keyfini çıkarabilirsiniz. Şehrin göbeğinde şehrin yoğun temposundan kaçabileceğiniz romantik bir spa kaçamağı önerisi, denemenizi kesinlikle tavsiye ediyorum.

Bu tip çiftlere özel masaj hizmeti veren birçok mekan bulmanız mümkün. Yalnız gerçekten size özel bir mekan olup olmayacağını araştırmanızda fayda var. Çoğu spa merkezinde bireysel masaj odalarının yanlarında çift odası bulunur, ama size özel bir mekan olmaz. Bu mekanda benim hoşuma giden odanın tamamen size ait olması, dilerseniz hamamda vakit geçirebilir, dilerseniz jakuzinin keyfini sürebilirsiniz masaj sonrasında.


2 yorum:

  1. sapanca gural da pek guzel, ayni kulvarda...

    YanıtlaSil
  2. www.kuvette.com da uygun fiyata bulabılırsınız

    YanıtlaSil