2 Ocak 2011 Pazar

Tiyatro: Bavul / Theatre: Baggage

Geçen Pazar günü Bavul isimli oyunu izlemeye gittim, gayet eğlenceli bir oyundu ve oyuncular çok başarılıydı. Tavsiye ederim.

Yazar: Sam Bobrick
Oyuncular: Volkan Severcan, Melda Gür, Nuri Gökaşan, Ayşen Gruda
Konu: Seyahat dönüşü havaalanında bavulları karışan bir kadın ve erkeğin hayatları da karışırsa ne olur bunu anlatıyor. Ilk karşılaşmaları her ne kadar hayal kırıklığı olsa da sonrasında bu iki birbirinden zıt karakter önceden yaşamış oldukları mutsuz ilişkileri geride bırakmak ve bunların etkisinden kurtulmak için beraber olmaya karar verirler. Dışarıdan bakıldığında çekilmez görünebilecek bu kişiliklerin birbirleri için doğru insanlar olduklarını görürler.

Last week, I went to the theatre for the play called Baggage. It's very enjoyable play and the players are very successful. I recommend it.

Writer: Sam Bobrick
Players: Volkan Severcan, Melda Gür, Nuri Gökaşan, Ayşen Gruda
Topic: Where did that piece of luggage go that you couldn’t find at the airport?
Two difficult people, both trying to heal from their respective disappointing relationships, get their luggage mixed up at the airport. After a very disagreeable first encounter, the two decided to help each other get over their respective heartaches by forcing a friendship that eventually leads them to discover that while they may be difficult for everyone else in the world, they are right for each other.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder